Удосконалення технології ікри овочевої для дієтичного харчування у ЗРГ
Файли
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, пюре топінамбуру, пюре морквяне, пюре кабачок, пюре гарбуз, НВЧ–випромінювання, технологічний процес
Бібліографічний опис
Бобін, М. А. Удосконалення технології ікри овочевої для дієтичного харчування у ЗРГ : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Бобін Микита Андрійович ; наук. керівник Наталія Епінетівна Фролова. – Київ, 2024. – 108 с.