Дослідження ефективності дії фосфатних сумішей
Файли
Дата
2003
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі викладено основні функціонально-технологічні властивості м’ясних фаршів при виготовленні модельних зразків ковбас з використанням фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад згаданих фосфатних препаратів. Результати роботи покладені в основу створення вітчизняної фосфатної суміші.
The paper describes the main functional and technological properties minced meat in the manufacture sausage samples with phosphate mixture that are delivered to Ukraine from abroad. The method of X-ray diffraction analysis was investigated chemical composition of phosphate products. The results formed the basis for the creation of phosphate mixture.
The paper describes the main functional and technological properties minced meat in the manufacture sausage samples with phosphate mixture that are delivered to Ukraine from abroad. The method of X-ray diffraction analysis was investigated chemical composition of phosphate products. The results formed the basis for the creation of phosphate mixture.
Опис
Ключові слова
м’ясні фарші, minced meat, м’ясна сировина, фосфатна суміш, рентгенофазовий аналіз, raw meat, phosphate mixture, X-ray analysis, кафедра харчової хімії, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Гончаров, Г. І. Дослідження ефективності дії фосфатних сумішей / Г. І. Гончаров, В. В. Фоменко, І. М. Страшинський // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2003. - Вип. 9. - С. 161-167.