Удосконалення технології котлет рибних з використанням гідролізату з м'яса мідій

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, гідролізат з м’яса мідій, концентрат, показники якості, технологія, рибні котлети, йод, білок, харчова цінність

Бібліографічний опис

Степова, А. А. Удосконалення технології котлет рибних з використанням гідролізату з м'яса мідій : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Степова Анастасія Андріївна ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2024. – 117 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced