Удосконалення технології страв з січеного м’яса кролів з використанням амарантового борошна
Файли
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, технологія, посічені напівфабрикати, біфштекси, рецептура, м’ясо кролика, амарантове борошно
Бібліографічний опис
Мідлер, Г. С. Удосконалення технології страв з січеного м’яса кролів з використанням амарантового борошна : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Мідлер Галина Сергіївна ; наук. керівник Людмила Євгенівна Мамченко. – Київ, 2024. – 138 с.