Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, безлактозний торт, торт функціонального призначення, органолептична оцінка, фруктове пюре, мед квітковий, стевія, кокосове згущене молоко, пюре пітахаї, кокосова стружка, крохмаль кукурудзяний, кокосова паста, рослинне масло, кокосове молоко та вершки

Бібліографічний опис

Вархол, В. О. Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з функціональними властивостями для закладів ресторанного господарства : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Вархол Вероніка Олегівна ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2024. – 135 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced