Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного для кафе загального типу

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, сир кисломолочний, холодний цех, гарячий цех, сирники

Бібліографічний опис

Черняк, О. А. Удосконалення технології страв із сиру кисломолочного для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Черняк Олена Анатоліївна ; наук. керівник Володимир Володимирович Польовик. – Київ, 2024. – 132 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced