Удосконалення технології солодких страв зниженої калорійності для кафе сімейного типу

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, організаційна структура, схема технологічного процесу, желе, пудинг, суфле, ягоди годжі, холодний цех

Бібліографічний опис

Чуб, А. П. Удосконалення технології солодких страв зниженої калорійності для кафе сімейного типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Чуб Анна Павлівна ; наук. керівник Олена Володимирівна Матиящук. – Київ, 2024. – 131 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced