Розширення асортименту безглютенових паст з додаванням псиліума

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, безглютенові пасти, псиліум, рецептурні інгредієнти

Бібліографічний опис

Ракута, Г. П. Розширення асортименту безглютенових паст з додаванням псиліума : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Ракута Гліб Павлович ; наук. керівник Наталія Миколаївна Стукальська. – Київ, 2024. – 125 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced