Розроблення технології соусів з метою розширення асортименту для спеціалізованого ЗРГ

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, соуси, органолептична оцінка, якість продукції, шпинат, гарбуз, брусниця

Бібліографічний опис

Мішкова, Д. С. Розроблення технології соусів з метою розширення асортименту для спеціалізованого ЗРГ : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мішкова Діана Сергіївна ; наук. керівник Ольга Андріївна Бондаренко. – Київ, 2024. – 92 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced