Удосконалення технології холодних та гарячих закусок для ресторану вищого класу

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафе, холодні та гарячі закуски, технологія, органолептичні показники, холодний цех, гарячий цех

Бібліографічний опис

Карабельська, Я. О. Удосконалення технології холодних та гарячих закусок для ресторану вищого класу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Карабельська Яна Олександрівна ; наук. керівник Ганна Олександрівна Березова. – Київ, 2024. – 96 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced