Особливості технології м’ясних страв з використанням нетрадиційної сировини
Дата
2024
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, проектування закладу ресторанного господарства, гриби лисички сушені, сочевиця, борошно соєве
Бібліографічний опис
Наливайченко, В. А. Особливості технології м’ясних страв з використанням нетрадиційної сировини : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наливайченко Владислав Артемович ; наук. керівник Ольга Андріївна Бондаренко. – Київ, 2024. – 96 с.