Особливості технології м’ясних страв з використанням нетрадиційної сировини

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, проектування закладу ресторанного господарства, гриби лисички сушені, сочевиця, борошно соєве

Бібліографічний опис

Наливайченко, В. А. Особливості технології м’ясних страв з використанням нетрадиційної сировини : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Наливайченко Владислав Артемович ; наук. керівник Ольга Андріївна Бондаренко. – Київ, 2024. – 96 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced