Удосконалення технології овочевих страв із використанням нетрадиційної сировини для кафе загального типу

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, удосконалення технології овочевих страв, нетрадиційна сировина, шпинат, гарбуз, батат

Бібліографічний опис

Бондаренко, А. В. Удосконалення технології овочевих страв із використанням нетрадиційної сировини для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Бондаренко Артем Володимирович ; наук. керівник Ольга Андріївна Бондаренко. – Київ, 2024. – 85 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced