Технологічне обладнання харчових виробництв
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Детально описано технологічне обладнання харчових виробництв для проведення масообмінних та теплообмінних процесів, його класифікацію, будову та принцип дії. Наведено основні розрахункові формули
Technological equipment of food production for carrying out mass exchange and heat exchange processes, its classification, structure and principle of action are described in detail. The main calculation formulas are presented
Technological equipment of food production for carrying out mass exchange and heat exchange processes, its classification, structure and principle of action are described in detail. The main calculation formulas are presented
Опис
Ключові слова
технологічне обладнання, харчове виробництво, теплообмін, масообмін, technological equipment, food production, heat exchange, mass exchange, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра електропостачання і енергоменеджменту
Бібліографічний опис
Серьогін, О. О. Технологічне обладнання харчових виробництв : конспект лекцій / О. О. Серьогін, В. В. Пономаренко, Д. М. Люлька ; Національний університет харчових технологій. – Київ : НУХТ, 2011. – Ч. 2. – 127 с.