Удосконалення технології основних страв для кафе загального типу
Вантажиться...
Файли
Дата
2024
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, заклад ресторанного господарства, кафе, страви з м’яса, м’ясо-рибний цех, гарячий цех
Бібліографічний опис
Дідик, М. А. Удосконалення технології основних страв для кафе загального типу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дідик Микола Андрійович ; наук. керівник Олександра Володимирівна Нєміріч. – Київ, 2024. – 115 с.