Удосконалення страв із борошна для кафе з українською кухнею

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафе, млинчики, борошняний цех, м’ясо-рибний цех, вівсяне борошно

Бібліографічний опис

Канінець, Ю. М. Удосконалення страв із борошна для кафе з українською кухнею : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Канінець Юлія Миколаївна ; наук. керівник Олена Володимирівна Матиящук. – Київ, 2024. – 111 с.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced