Технологія переробки зерна сої в соєве молоко

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведена харчова цінність соєвого молока в порівнянні з соєвим молоком. The comparative characteristics of nutritional value of soy milk and cow’s milk.

Опис

Ключові слова

соєве молоко, soy milk, харчова цінність, nutritional value, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Технологія переробки зерна сої в соєве молоко / О. І. Шаповаленко, В. В. Шерстобітов, В. О. Ежелев, В. Н. Лисий // Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 5.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced