Технологія переробки зерна сої в соєве молоко
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведена харчова цінність соєвого молока в порівнянні з соєвим молоком.
The comparative characteristics of nutritional value of soy milk and cow’s milk.
Опис
Ключові слова
соєве молоко, soy milk, харчова цінність, nutritional value, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Технологія переробки зерна сої в соєве молоко / О. І. Шаповаленко, В. В. Шерстобітов, В. О. Ежелев, В. Н. Лисий // Хранение и переработка зерна. - 2001. - № 5.