Характеристика харчових фосфатів за буферною ємністю

Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень 12 фосфатних препаратів, імпортованих в Україну, визначено буферні ємності, що характеризують їхню здатність не тільки змінювати рівень рН в м’ясних системах, а й стабілізувати його в потрібному діапазоні.
Showing the results of studies 12 phosphate products, which imported to Ukraine, defined buffer capacity, who characterized by their ability not only to change the pH in meat systems, but also to stabilizing it in the right range.

Опис

Ключові слова

буферна ємність, buffer capacity, фосфати, м’ясна система, варені ковбаси, phosphates, meat system, boiled sausage, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Страшинський, І. М. Характеристика харчових фосфатів за буферною ємністю / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Харчова промисловість. – 2004. – № 3. – С. 32–35.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced