Забезпечення якості крохмалю при зберіганні та транспортуванні
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Якість харчових продуктів визначається сукупністю характеристик, яка зумовлює їх придатність для задоволення певних потреб. Існує проблема погіршення якості крохмалю через умови його пакування, транспортування та зберігання.
The quality of food products is determined by a set of characteristics that determine their suitability for meeting certain needs. There is a problem of deterioration of the quality of starch due to the conditions of its packaging, transportation and storage.
The quality of food products is determined by a set of characteristics that determine their suitability for meeting certain needs. There is a problem of deterioration of the quality of starch due to the conditions of its packaging, transportation and storage.
Опис
Ключові слова
крохмаль, якість продукції, starch, product quality, кафедра технології цукру і підготовки води
Бібліографічний опис
Рубан, А. Забезпечення якості крохмалю при зберіганні та транспортуванні / А. Рубан, С. Шульга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень – травень 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч.1. – С. 137