Виробництво морозива ацидофільного збагаченого

Анотація

Виробництво морозива ацидофільного збагаченого полягає у виготовленні продукції з високими споживчими властивостями та покращення структури харчування населення. Внесення білкових концентратів дозволить отримати продукт з підвищеним вмістом білка
The production of acidophilic enriched ice cream consists in the production of products with high consumer properties and improvement of the nutrition structure of the population. The introduction of protein concentrates will make it possible to obtain a product with an increased protein content

Опис

Ключові слова

морозиво, ацидофільні продукти, сироватка молочна, кафедра технології молока і молочних продуктів, ice cream, acidophilic products, milk whey

Бібліографічний опис

Виробництво морозива ацидофільного збагаченого / Г. Поліщук, Т. Осьмак, У. Бандура, О. Басс, А. Михалевич // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 46.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced