Виробництво морозива ацидофільного збагаченого
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Виробництво морозива ацидофільного збагаченого полягає у виготовленні продукції з високими споживчими властивостями та покращення структури харчування населення. Внесення білкових концентратів дозволить отримати продукт з підвищеним вмістом білка
The production of acidophilic enriched ice cream consists in the production of products with high consumer properties and improvement of the nutrition structure of the population. The introduction of protein concentrates will make it possible to obtain a product with an increased protein content
The production of acidophilic enriched ice cream consists in the production of products with high consumer properties and improvement of the nutrition structure of the population. The introduction of protein concentrates will make it possible to obtain a product with an increased protein content
Опис
Ключові слова
морозиво, ацидофільні продукти, сироватка молочна, кафедра технології молока і молочних продуктів, ice cream, acidophilic products, milk whey
Бібліографічний опис
Виробництво морозива ацидофільного збагаченого / Г. Поліщук, Т. Осьмак, У. Бандура, О. Басс, А. Михалевич // Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 травня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 46.