Використання трансглютомінази в харчових технологіях

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Трансглютаміназа знайшла широке застосування в харчовій промисловості, зокрема в приготуванні харчових продуктів. Перспективним є використання цього ферменту для покращення текстури продуктів, збільшення в'язкості та стабільності тіста, виробництво м'ясних продуктів низької калорійності, підвищення тривалості придатності до споживання
Transglutaminase is widely used in the food industry, in particular in the preparation of food products. It is promising to use this enzyme to improve product texture, increase dough viscosity and stability, produce low-calorie meat products, increase shelf life consumption

Опис

Ключові слова

трансглютаміназа, міжмолекулярна перехресна взаємодія, пептидні зв'язки, transglutaminase, intermolecular cross interaction, peptide bonds, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Погорела, К. Використання трансглютомінази в харчових технологіях / К. Погорела, І. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2. – С. 235.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced