Використання вівсяних пластівців в пивоварінні

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Використання у пивоварінні несолоджених матеріалів дозволяє, з однієї сторони, знизити матеріальні затрати на сировину, а з іншої — значно розширитирізноманітність та асортимент напоїв, що при цьому покращують їх харчову цінність. Використання вівсяних пластівців набуває широкогопопиту. Пиво набуває відтінку молочного шоколаду з легкими фруктовими нотами.Тому актуальним є розроблення нових рецептур пива з додаванням вівсяних пластівців
The use of unsweetened materials in brewing allows, on the one hand, to reduce the material costs of raw materials, and on the other hand, to significantly expand the variety and assortment of beverages, which at the same time improves their nutritional value. The use of oatmeal is gaining wide demand. The beer acquires a milk chocolate shade with light fruity notes. Therefore, the development of new beer recipes with the addition of oat flakes is relevant

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, пиво, овес, пластівці, смак, аромат, beer, oats, flakes, flavor, aroma

Бібліографічний опис

Розмеріця, О. Використання вівсяних пластівців в пивоварінні / О. Розмеріця, А. Пархоменко, Р. Мукоїд // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 155.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced