Сухе охмелення в технології пива

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Хміль – один з основних і незамінних видів сировини для виробництва пива. Завдяки наявності специфічних речовин яких немає жодна інша рослинна, він надає пиву приємного гіркого смаку і хмелевого аромат, поліпшує піноутворення та піностійкість напою і підвищує його біологічну стійкість
Hops are one of the main and indispensable raw materials for beer production. Due to the presence of specific substances that are not found in any other plant, it gives beer a pleasant bitter taste and hop aroma, improves foaming and foam resistance of the drink and increases its biological stability

Опис

Ключові слова

пиво, хміль, смак, аромат, охмелення, технологія, beer, hops, taste, aroma, hopping, technology, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Мучич, Т. Сухе охмелення в технології пива / Т. Мучич, Р. Мукоїд, А. Куц // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 149.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced