Вплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів
Файли
Дата
2001
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянуто вплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів, а також проведено оцінку преміксів на відповідність вимогам нормативної документації.
The influence of wheat germ on physical and technological properties of the premixes has been considered. Assessment of pre-mixes on compliance with the requirements of regulatory documents has been done.
Опис
Ключові слова
пшеничні зародки, фізико-технологічні властивості, премікси, когезивність, wheat germ, physical and technological properties, premixes, cohesiveness, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Шаповаленко, О. І. Вплив пшеничних зародків на фізико-технологінi властивості преміксів / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк // Зерно і хліб. - 2001. - № 3. – С. 30.