Вплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів

Ескіз

Дата

2001

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто вплив пшеничних зародків на фізико-технологічні властивості преміксів, а також проведено оцінку преміксів на відповідність вимогам нормативної документації. The influence of wheat germ on physical and technological properties of the premixes has been considered. Assessment of pre-mixes on compliance with the requirements of regulatory documents has been done.

Опис

Ключові слова

пшеничні зародки, фізико-технологічні властивості, премікси, когезивність, wheat germ, physical and technological properties, premixes, cohesiveness, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Шаповаленко, О. І. Вплив пшеничних зародків на фізико-технологінi властивості преміксів / О. І. Шаповаленко, Т. І. Янюк // Зерно і хліб. - 2001. - № 3. – С. 30.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced