Використання комплексних добавок у технології горілок

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проведено аналіз асортименту горілок та горілок особливих. Визначено інгредієнти та добавки, які використовують у купажах та їх вплив на показники якості горілок і горілок особливих
An analysis of the assortment of vodkas and special vodkas was carried out. The ingredients and additives used in the blends and their influence on the quality indicators of vodkas and special vodkas are determined

Опис

Ключові слова

лікеро-горілчане виробництво, liquor and vodka production, харчові добавки, nutritional supplements, показники якості, quality indicators, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Сіденко, І. Використання комплексних добавок у технології горілок / І. Сіденко, Ю. Безрода, С. Олійник // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 220.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced