Інноваційні технології в готельно-ресторанному підприємстві для сталого розвитку

Ескіз

Дата

2024

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обґрунтовано впровадження на підприємствах ресторанного господарства новітніх інноваційних технологій, які підвищать рентабельність, продуктивність, якість надання послуг, ефективність використання матеріальних та фінансових ресурсів
The implementation of the latest innovative technologies at restaurant enterprises is substantiated, which will increase profitability, productivity, quality of service provision, and the efficiency of the use of material and financial resources

Опис

Ключові слова

кафедра готельно-ресторанної справи, сфера послуг, технології, ринок, конкуренти, CRM-система, sphere of services, technologies, market, competitors, CRM system

Бібліографічний опис

Дочинець, І. В. Інноваційні технології в готельно-ресторанному підприємстві для сталого розвитку / І. В. Дочинець // European Dimensions of Sustainable Development : proceedings of the VІ International Conference, 15–17 may 2024. – Kyiv : NUFT, 2024. – С. 116.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced