Токсикологія оксидної плівки похідних пурину чаю

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Доведено наявність в складі утвореної оксидної плівки похідних пурину, що мають токсичну дію на організм людини. Розроблено рекомендації щодо умов приготування, зберігання чайних напоїв та способів їх застосування в харчових технологіях.
The presence of purine derivatives, which have a toxic effect on the human body, has been proven in the composition of the formed oxide film. Recommendations have been developed conditions of preparation, storage of tea drinks and methods of their use in food technologies.

Опис

Ключові слова

чай, пурини, оксидна плівка, tea, purines, oxide film, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Прокопенко, А. Токсикологія оксидної плівки похідних пурину чаю / А. Прокопенко, І. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : тези доповідей 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень-травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 2. – С. 150.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced