Дослідження використання порошків м’яти перцевої та кропиви дводомної в технології листкового напівфабрикату

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Вивчено вплив додавання порошків м'яти і кропиви на якість напівфабрикату для торту Наполеон. Оцінено зміну органолептичних показників. Розраховано харчову та енергетичну цінність продукту.
The effect of adding mint and nettle powders on the quality of the semi-finished product for the Napoleon cake was studied. Changes in organoleptic parameters were evaluated. The nutritional and energy value of the product was calculated.

Опис

Ключові слова

торт Наполеон, технологія, напівфабрикат, збагачення, порошок м'яти, порошок кропиви, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Napoleon cake, technology, semi-finished product, enrichment, mint powder, nettle powder

Бібліографічний опис

Денека, Т. К. Дослідження використання порошків м’яти перцевої та кропиви дводомної в технології листкового напівфабрикату / Т. К. Денека, Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві ; Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій, 17–18 вересня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 138.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced