Дослідження використання порошків м’яти перцевої та кропиви дводомної в технології листкового напівфабрикату
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Вивчено вплив додавання порошків м'яти і кропиви на якість напівфабрикату для торту Наполеон. Оцінено зміну органолептичних показників. Розраховано харчову та енергетичну цінність продукту.
The effect of adding mint and nettle powders on the quality of the semi-finished product for the Napoleon cake was studied. Changes in organoleptic parameters were evaluated. The nutritional and energy value of the product was calculated.
The effect of adding mint and nettle powders on the quality of the semi-finished product for the Napoleon cake was studied. Changes in organoleptic parameters were evaluated. The nutritional and energy value of the product was calculated.
Опис
Ключові слова
торт Наполеон, технологія, напівфабрикат, збагачення, порошок м'яти, порошок кропиви, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, Napoleon cake, technology, semi-finished product, enrichment, mint powder, nettle powder
Бібліографічний опис
Денека, Т. К. Дослідження використання порошків м’яти перцевої та кропиви дводомної в технології листкового напівфабрикату / Т. К. Денека, Л. В. Махинько, В. М. Ковбаса // Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві ; Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали Міжнародних науково-практичних конференцій, 17–18 вересня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 138.