Визначення газової проникності скоринки батону в процесі вакуумного охолодження
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розроблена експериментальна установка та методика для визначення газової проникності скоринки батону, визначено питому пропускну здатність скоринки батону в різних зонах поверхні, що дозволило визначити та випробувати режим вакуумного охолодження батону без його руйнування.
An experimental setup and methodology were developed to determine the gas permeability of the loaf crust, and the specific permeability of the loaf crust in different surface areas was determined, which made it possible to determine and test the mode of vacuum cooling of the loaf without its destruction.
An experimental setup and methodology were developed to determine the gas permeability of the loaf crust, and the specific permeability of the loaf crust in different surface areas was determined, which made it possible to determine and test the mode of vacuum cooling of the loaf without its destruction.
Опис
Ключові слова
газова проникність, скоринка батону, режим вакуумного охолодження, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, gas permeability, loaf crust, vacuum cooling mode
Бібліографічний опис
Визначення газової проникності скоринки батону в процесі вакуумного охолодження / О. Козак, І. Назаренко, М. Десик, В. Теличкун // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 2. – С. 22.