Про можливості використання лузги гречки

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті висвітлено дослідження технологічних властивостей та показників якості лузги гречки з метою її подальшого використання в різних галузях промисловості. The article presents the research of technological properties and indexes of quality of buckwheat husks with a view to using them in different branches of industry.

Опис

Ключові слова

крупи, гречка, лузга, технологічні властивості, cereals, buckwheat, husks, technological properties, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Про можливості використання лузги гречки / О. І. Шаповаленко, В. М. Ковбаса, Т. І. Янюк, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 10. - С. 43-44.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced