Про можливості використання лузги гречки
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті висвітлено дослідження технологічних властивостей та показників якості лузги гречки з метою її подальшого використання в різних галузях промисловості. The article presents the research of technological properties and indexes of quality of buckwheat husks with a view to using them in different branches of industry.
Опис
Ключові слова
крупи, гречка, лузга, технологічні властивості, cereals, buckwheat, husks, technological properties, кафедра технології зберігання і переробки зерна, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Про можливості використання лузги гречки / О. І. Шаповаленко, В. М. Ковбаса, Т. І. Янюк, В. А. Терлецька // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 10. - С. 43-44.