Вимоги безпеки та техногенні загрози для підприємств харчової промисловості як об'єктів критичної інфраструктури
Дата
2023
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі розглянуто зміни у чинному законодавстві України від 2022 року: до частини першої статті 20 Кодексу цивільного захисту України, статті 11 Закону України «Про об’єкти підвищеної небезпеки»; вимоги безпеки та техногенні загрози для підприємств харчової промисловості як об’єктів критичної інфраструктури з урахуванням специфіки виробництва. Встановлено, що однією з важливих ланок діяльності харчового підприємства, як об’єкта критичної інфраструктури, є аналіз та оцінка ризику виникнення аварій та аварійних ситуацій.
The work considers changes in the current legislation of Ukraine from 2022: to the first part of Article 20 of the Code of Civil Protection of Ukraine, Article 11 of the Law of Ukraine "On Objects of Increased Danger"; safety requirements and technogenic threats for food industry enterprises as objects of critical infrastructure, taking into account the specifics of production. It has been established that one of the important links of the activity of a food enterprise, as a critical infrastructure object, is the analysis and assessment of the risk of accidents and emergency situations.
The work considers changes in the current legislation of Ukraine from 2022: to the first part of Article 20 of the Code of Civil Protection of Ukraine, Article 11 of the Law of Ukraine "On Objects of Increased Danger"; safety requirements and technogenic threats for food industry enterprises as objects of critical infrastructure, taking into account the specifics of production. It has been established that one of the important links of the activity of a food enterprise, as a critical infrastructure object, is the analysis and assessment of the risk of accidents and emergency situations.
Опис
Ключові слова
кафедра екології та екоменеджменту, об’єкти підвищеної небезпеки, підприємства харчової промисловості, локалізація і ліквідація, аварійна ситуація, objects of increased danger, food industry enterprises, localization and liquidation, emergency situation
Бібліографічний опис
Сірик, А. О. Вимоги безпеки та техногенні загрози для підприємств харчової промисловості як об'єктів критичної інфраструктури / A. O. Сірик, О. В. Євтушенко // Challenges and threats to critical infrastructure : collective monograph. – Detroit (Michigan, USA), 2023. – Pp. 122-126