Аналіз ринку вітчизняних рибних пресервів в Україні

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Проаналізовано асортимент та виробників пресервів в Україні. Найбільший асортимент являють собою вироби з оселедця в різних соусах та заливках. Останнім часом на ринку з’явилися пресерви філе та філе-шматочки з лосося й сьомги, з варених, копчених та маринованих мідій кальмарів, креветок та у вигляді коктейлів.
The assortment and manufacturers of preserves in Ukraine were analyzed. Herring products in various sauces and fillings are the largest assortment. Recently, preserved fillets and fillet-pieces of salmon and salmon, boiled, smoked and marinated mussels, squids, shrimps and in the form of cocktails have appeared on the market.

Опис

Ключові слова

кафедра технології консервування, пресерви, квасоля, пюре, харчова цінність, preserves, beans, puree, nutritional value

Бібліографічний опис

Король, Р. І. Аналіз ринку вітчизняних рибних пресервів в Україні / Р. І. Король, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 181.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced