Аналіз ринку вітчизняних рибних пресервів в Україні
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проаналізовано асортимент та виробників пресервів в Україні. Найбільший асортимент являють собою вироби з оселедця в різних соусах та заливках. Останнім часом на ринку з’явилися пресерви філе та філе-шматочки з лосося й сьомги, з варених, копчених та маринованих мідій кальмарів, креветок та у вигляді коктейлів.
The assortment and manufacturers of preserves in Ukraine were analyzed. Herring products in various sauces and fillings are the largest assortment. Recently, preserved fillets and fillet-pieces of salmon and salmon, boiled, smoked and marinated mussels, squids, shrimps and in the form of cocktails have appeared on the market.
The assortment and manufacturers of preserves in Ukraine were analyzed. Herring products in various sauces and fillings are the largest assortment. Recently, preserved fillets and fillet-pieces of salmon and salmon, boiled, smoked and marinated mussels, squids, shrimps and in the form of cocktails have appeared on the market.
Опис
Ключові слова
кафедра технології консервування, пресерви, квасоля, пюре, харчова цінність, preserves, beans, puree, nutritional value
Бібліографічний опис
Король, Р. І. Аналіз ринку вітчизняних рибних пресервів в Україні / Р. І. Король, Т. М. Левківська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 181.