Фактори формування конкурентоспроможності підприємства

Ескіз

Дата

2022

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Стаття присвячена дослідженню поняття конкурентоспроможності підприємства, виокремленню основних факторів, які впливають на її формування та рівень, а також класифікації цих факторів, відповідно до сучасних економічних теорій, праць вітчизняних та зарубіжних вчених. Одержані результати можуть бути використані у практичній діяльності задля формування і посилення конкурентних переваг при розробці заходів підвищення ефективності діяльності підприємств, а також при проведенні наукових досліджень.
The article is devoted to the study of the concept of the competitiveness of the enterprise, the identification of the main factors that influence its formation and level, as well as the classification of these factors, in accordance with modern economic theories, the works of domestic and foreign scientists. The obtained results can be used in practical activities for the formation and strengthening of competitive advantages when developing measures to increase the efficiency of enterprises, as well as when conducting scientific research.

Опис

Ключові слова

кафедра маркетингу, конкуренція, фактори конкурентоспроможності, конкурентні переваги, competition, factors of competitiveness, competitive advantages

Бібліографічний опис

Крайнюченко, О. Ф. Фактори формування конкурентоспроможності підприємства / О. Ф. Крайнюченко, Д. О. Сімкін // International scientific innovations in human life : proceedings of the 13th International scientific and practical conference, 6–8 July 2022. – Manchester, United Kingdom : Cognum Publishing House, 2022. – Pp. 440–444.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced