Research of vacuum cooling of bread

Ескіз

Дата

2019

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The application of the vacuum bread cooling method is expanding, and this method makes it possible to reduce the cooling time, reduce the cost of equipment and production space. To study the processes of cooling the bread under vacuum, we have created an experimental installation
Застосування вакуумного способу охолодження хліба розширюється, і цей спосіб дозволяє скоротити час охолодження, зменшити витрати на обладнання та виробничі площі. Для дослідження процесів охолодження хліба під вакуумом ми створили експериментальну установку

Опис

Ключові слова

vacuum, cooling, bread, experimental equipment, вакуум, охолодження, хліб, експериментальна установка, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв

Бібліографічний опис

Chervonyi, V. Research of vacuum cooling of bread / V. Chervonyi, V. Telychkun, M. Desyk // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : proceedings of 85th International scientific conference of young scientist and students, 11–12 April 2019. – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 2. – P. 32.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced