Research of vacuum cooling of bread
Дата
2019
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The application of the vacuum bread cooling method is expanding, and this method makes it possible to reduce the cooling time, reduce the cost of equipment and production space. To study the processes of cooling the bread under vacuum, we have created an experimental installation
Застосування вакуумного способу охолодження хліба розширюється, і цей спосіб дозволяє скоротити час охолодження, зменшити витрати на обладнання та виробничі площі. Для дослідження процесів охолодження хліба під вакуумом ми створили експериментальну установку
Застосування вакуумного способу охолодження хліба розширюється, і цей спосіб дозволяє скоротити час охолодження, зменшити витрати на обладнання та виробничі площі. Для дослідження процесів охолодження хліба під вакуумом ми створили експериментальну установку
Опис
Ключові слова
vacuum, cooling, bread, experimental equipment, вакуум, охолодження, хліб, експериментальна установка, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Chervonyi, V. Research of vacuum cooling of bread / V. Chervonyi, V. Telychkun, M. Desyk // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : proceedings of 85th International scientific conference of young scientist and students, 11–12 April 2019. – Kyiv : NUFT, 2024. – Part 2. – P. 32.