Тенденції та перспективи плодоовочевого сегменту ринку України
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В довоєнний період харчова промисловість України була однією із галузей, що забезпечувала стабільність внутрішнього ринку та щороку демонструвала додатні показники зростання. Повномасштабна війна, розв’язана рф протии України, спричинила значну кризу в промисловості. Причини цьому: безпекова ситуація, втрата значної частини виробничих потужностей, скорочення кількості населення, труднощі із логістикою, особливо для експортоорієнтованих галузей, а також брак обігових коштів.
In the pre-war period, the food industry of Ukraine was one of the industries which ensured the stability of the domestic market and demonstrated every year positive growth indicators. A full-scale war, unleashed by the Russian Federation against of Ukraine, caused a significant crisis in industry. Reasons for this: security situation, loss of a significant part of production capacity, reduction in quantity population, difficulties with logistics, especially for export-oriented industries, and also lack of working capital.
In the pre-war period, the food industry of Ukraine was one of the industries which ensured the stability of the domestic market and demonstrated every year positive growth indicators. A full-scale war, unleashed by the Russian Federation against of Ukraine, caused a significant crisis in industry. Reasons for this: security situation, loss of a significant part of production capacity, reduction in quantity population, difficulties with logistics, especially for export-oriented industries, and also lack of working capital.
Опис
Ключові слова
кафедра технології консервування, плоди, овочі, ринок консервування, fruits, vegetables, market canning
Бібліографічний опис
Дущак, О. В. Тенденції та перспективи плодоовочевого сегменту ринку України / О. В. Дущак // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів : тези доповідей V Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі, 21 жовтня 2024 р. – Умань, 2024. – С. 15–17.