Дослідження кріоскопічної температури плодовоягідного купажного напівфабрикату
Файли
Дата
2021
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
кріоскопічна температура, купажний напівфабрикат, плодово-ягідна сировина, cryoscopic temperature, blended semi-finished product, fruit and berry raw materials, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки
Бібліографічний опис
Дослідження кріоскопічної температури плодовоягідного купажного напівфабрикату / В. В. Польовик, Г. О. Березова, І. Л. Корецька, М. М. Масліков // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. – С. 100.