Дослідження кріоскопічної температури плодовоягідного купажного напівфабрикату

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

кріоскопічна температура, купажний напівфабрикат, плодово-ягідна сировина, cryoscopic temperature, blended semi-finished product, fruit and berry raw materials, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Дослідження кріоскопічної температури плодовоягідного купажного напівфабрикату / В. В. Польовик, Г. О. Березова, І. Л. Корецька, М. М. Масліков // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали II Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2021. – С. 100.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced