Шляхи підвищення харчової цінності вафель
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі показано доцільність використання обраних нетрадиційних збагачувачів у виробництві вафель із жировими начинками для подовження термінів їх зберігання, покращення споживчих властивостей та підвищення харчової цінності.
The paper shows the feasibility of using selected non-traditional enrichers in the production of waffles with fat fillings to extend their shelf life, improve consumer properties and increase nutritional value.
The paper shows the feasibility of using selected non-traditional enrichers in the production of waffles with fat fillings to extend their shelf life, improve consumer properties and increase nutritional value.
Опис
Ключові слова
вафлі, харчова цінність, пророщування, waffles, nutritional value, germination, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Башта, А. О. Шляхи підвищення харчової цінності вафель / А. О. Башта, С. А. Бажай-Жежерун // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів : матеріали V Всеукраїнської науково-практичної конференції, 21 жовтня 2024 р., м. Умань. – Умань : УНУС, 2024. – С. 63–65.