Електрохімічна активація води як альтернативний безреагентний спосіб підготовки води у виробництві пива

Ескіз

Дата

2018

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено вплив хімічного складу води на технологічні особливості виробництва пива. Запропоновано використання електрохімічної активації води як безреагентний спосіб підготовки, що забезпечує отримання питної води високої якості – основної сировини у виробництві пива. Исследовано влияние химического состава воды на технологические особенности производства пива. Предложено использование электрохимической активации воды как безреагентный способ подготовки, который обеспечивает получение питьевой воды высокого качества – основного сырья в производстве пива.
The influence of chemical composition of water on technological features of beer production is investigated. The use of electrochemical activation of water as a non-reagent method of water treatment is envisaged, which ensures the production of high-quality drinking water, the main raw material for beer production.

Опис

Ключові слова

кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, chemical composition of water, brewing, water preparation, electrochemical activation, pH, oxidation-reduction potential, хімічний склад води, пивоваріння, водопідготовка, електрохімічна активація, окисно-відновний потенціал

Бібліографічний опис

Електрохімічна активація води як альтернативний безреагентний спосіб підготовки води у виробництві пива / А. І. Українець, Р. М. Мукоїд, Ю. В. Большак, Н. В. Нижник, Т. А. Мартиненко // Вісник Херсонського національного технічного університету. – 2018. – № 2 (65). – С. 160–164.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced