Холодне охмелення пива
Файли
Дата
2018
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою роботи є аналіз сучасних способів охмелення пивного сусла.
The purpose of the work is to analyze the modern methods of brewing beer worm.
The purpose of the work is to analyze the modern methods of brewing beer worm.
Опис
Ключові слова
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, хміль ароматичний, охмелення, ізомеризація, бродіння, aromatic hops, hopping, isomerization, fermentation
Бібліографічний опис
Холодне охмелення пива / В. М. Кошова, Р. М. Мукоїд, А. Д. Бондаренко, В. П. Василів // Новітні технології. – 2018. – Вип. № 2 (6). – С. 115–120.