Кава з прянощами: огляд
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
В роботі запропоновано виробництво напівфабрикату з прянощами, який вносять в ємність (резервуар) для молока в кавових машинах. Таким чином, відбувається його підігрівання, спінення та подача в чашку кави. Доведено, що виробництво напівфабрикату з прянощами призначеного для кавових машин відкриває нові перспективи для гастрономічних вражень, що може призвести до збільшення попиту на кавові продукти.
The paper proposes the production of a semi-finished product with spices, which is added to the container (reservoir) for milk in coffee machines. Thus, it is heated, foamed and served in a cup of coffee. It has been proven that the production of a semi-finished product with spices intended for coffee machines opens up new perspectives for gastronomic experiences, which can lead to an increase in the demand for coffee products.
The paper proposes the production of a semi-finished product with spices, which is added to the container (reservoir) for milk in coffee machines. Thus, it is heated, foamed and served in a cup of coffee. It has been proven that the production of a semi-finished product with spices intended for coffee machines opens up new perspectives for gastronomic experiences, which can lead to an increase in the demand for coffee products.
Опис
Ключові слова
кафедра технології консервування, кава, прянощі, кавові машини, coffee, spices, coffee machines
Бібліографічний опис
Самойлік, Р. Кава з прянощами: огляд / Р. Самойлік, К. Рубанка // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень 2024 р. – Київ : НУХТ. – Ч 1. – С. 242.