Формування асортименту цукристих кондитерських виробів у закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто класичні та сучасні технологі цукристих кондитерських виробів у спеціалізованій мережі закладів ресторанного господарства. Визначено харчову цінність пастильних виробів та основні етапи їх приготування. Встановлено значення фізико-хімічних показників якості та проведена органолептична оцінка пастильних виробів.
Classical and modern technologies of sugar confectionery in specialized restaurants are considered. The nutritional value of pastille products and the main stages of their preparation are determined. The value of physicochemical quality indicators was established and organoleptic evaluation of prototypes of pastille products was performed

Опис

Ключові слова

пастила, фруктоза, стевія, пюре яблучне та малинове, кунжут, кедровий горіх, харчова цінність, lozenge, fructose, stevia, apple and raspberry puree, sesame, pine nut, nutritional value, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Силка, І. М. Формування асортименту цукристих кондитерських виробів у закладах ресторанного господарства / І. М. Силка, О. В. Матиящук, А. Р. Чарна // Інтернаука. – 2021. – № 8. – С. 46–48.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced