Застосування сучасних інформаційних технологій у процесах сушіння харчових продуктів
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Започатковано комплекс досліджень і розробок для створення засобами сучасних інформаційних технологій бази даних та знань продуктів, що підлягають сушінню. База даних та знань вміщує усі відомі фізичні, теплофізичні та інші відомі характеристики, які потрібні для оптимального вибору способу сушіння та необхідного для цього обладнання
A complex of research and development has been launched to create a database and knowledge of products to be dried using modern information technologies. The database and knowledge contains all the known physical, thermophysical and other known characteristics that are required for the optimal selection of the drying method and the necessary equipment for this
A complex of research and development has been launched to create a database and knowledge of products to be dried using modern information technologies. The database and knowledge contains all the known physical, thermophysical and other known characteristics that are required for the optimal selection of the drying method and the necessary equipment for this
Опис
Ключові слова
інформаційні технології, процеси сушіння, information technologies, drying processes, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки
Бібліографічний опис
Овчарук, В. О. Застосування сучасних інформаційних технологій у процесах сушіння харчових продуктів / В. О. Овчарук // Штучний інтелект та інформаційні технології (AIIT-2024) : матеріали І-ї Міжнародної науково-практичної конференції, 3–4 червня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 183–185.