Development of methods of production in natural aromatic production

Ескіз

Дата

2018

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Аналітичні та експериментальні дослідження на методи виділення природних джерел аромату з отриманням проведено індивідуальні смакові речовини. Продемонстровано переваги фракційної дистиляції та препаративної хроматографії.
The analytical and experimental researches on methods of natural aroma sources separation with obtaining individual flavoring substances were conducted. Advantages of fractional distillation and preparative chromatography were demonstrated.

Опис

Ключові слова

аромат, ефірні олії, хроматографія, фromat, essential oils, chromatography, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Frolova, N. Development of methods of production in natural aromatic production / N. Frolova, A. Ukrayinets // Ukrainian food journal. – 2018. – Vol. 7, Issue 4. – Pp. 692–701.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced