Показник глікемічності порошку керобу

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У тезах наведено результати дослідження глікемічного індексу порошку керобу розрахунковим методом.
The results of the study of the glycemic index of carob powder by the calculation method are given in theses.

Опис

Ключові слова

показник глікемічності, порошок керобу, кондитерські вироби, glycemic index, carob powder, confectionery, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Божко, А. Показник глікемічності порошку керобу / А. Божко, С. Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 74.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced