Показник глікемічності порошку керобу
Файли
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезах наведено результати дослідження глікемічного індексу порошку керобу розрахунковим методом.
The results of the study of the glycemic index of carob powder by the calculation method are given in theses.
The results of the study of the glycemic index of carob powder by the calculation method are given in theses.
Опис
Ключові слова
показник глікемічності, порошок керобу, кондитерські вироби, glycemic index, carob powder, confectionery, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Божко, А. Показник глікемічності порошку керобу / А. Божко, С. Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 74.