Global trends in the production of food additives for organic products

Ескіз

Дата

2024

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Турбота про навколишнє середовище та турбота про здоров’я людей спричинило зростання обсягів виробництва органічних продуктів у всьому світі. Затверджені значні обмеження використання харчових добавок у складі органічних продуктів, що ускладнює процес виробництва. Світові виробники змінюють технології та розширюють перелік харчових добавок, які можуть бути використані в органічному виробництві.
Concern for the environment and human health has led to an increase in the production of organic products worldwide. Significant restrictions on the use of food additives in organic products have been approved, which complicates the production process. Global manufacturers are changing technologies and expanding the list of food additives that can be used in organic production.

Опис

Ключові слова

харчові добавки, органічне виробництво, органічні продукти, перелік дозволених добавок, food additives, food additives manufacturers, food additives market, food products, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Hryshchenko, A. Global trends in the production of food additives for organic products / A. Hryshchenko, Yu. Somak, Y. Rvachova // Наукові та практичні аспекти виробництва органічних харчових продуктів : матеріали І Всеукраїнської науково-практичної конференції, 17 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 56.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced