Застосування методики КАНО для визначення потреб споживачів у виробництві пісочного печива «Дамське намисто»
Файли
Дата
2022
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У тезах досліджено задоволення потреб споживачів з використанням методики Кано.
The thesis examines the satisfaction of consumer needs using the Kano method.
The thesis examines the satisfaction of consumer needs using the Kano method.
Опис
Ключові слова
управління якістю, методика Кано, пісочне печиво, quality management, Kano method, shortbread, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Андреєва, М. Застосування методики КАНО для визначення потреб споживачів у виробництві пісочного печива «Дамське намисто» / М. Андреєва, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 79.