Використання екстрактів рослинної сировини у технології світлого пива

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У тезах розглянуто використання нетрадиційної рослинної сировини як альтернативи хмелю у пивоварінні.
Theses consider the use of non-traditional plant raw materials as an alternative to hops in brewing.

Опис

Ключові слова

пиво, пивоваріння, хміль, нетрадиціна рослинна сировина, beer, brewing, hop, non-traditional plant material, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Грицай, Є. Використання екстрактів рослинної сировини у технології світлого пива / Є. Грицай, О. Тищенко, С. Усатюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 130.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced