Перспективи використання гливи, як основної грибної сировини в закладах ресторанного господарства

Ескіз

Дата

2023

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

ресторанні технології, гливи, біологічна цінність, restaurant technologies, mushrooms, biological value, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Чепурська, К. В. Перспективи використання гливи, як основної грибної сировини в закладах ресторанного господарства / К. В. Чепурська, Н. М. Ющенко, Р. А. Михайлич // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, 16–17 травня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 50.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced