Розробка системи моніторингу безпечності виробництва основних страв з карамелізованою продукцією
Дата
2024
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
карамелізована продукція, безпечність, caramelized products, safety, HACCP, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Сальчук, Д. Розробка системи моніторингу безпечності виробництва основних страв з карамелізованою продукцією / Д. Сальчук, Н. Фролова, Н. Ющенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 341.