Ефективність використання фосфатних сумішей у ковбасному виробництві

Ескіз

Дата

2008

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Методом рентгенофазового аналізу досліджено хімічний склад фосфатних сумішей, які надходять в Україну із-за кордону. Експериментально встановлено, що при внесенні у фарш твердої води знижується ефективність впливу фосфатної суміші на покращання технологічних показників.

Опис

Ключові слова

технологія, технология, technology, м’ясні системи, фосфати, рентгенофазовий аналіз, мясные системы, фосфаты, рентгенофазовий аналіз, meat systems, phosphates, X-ray analysis, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Страшинський, І. М. Ефективність використання фосфатних сумішей у ковбасному виробництві / І. М. Страшинський, Г. І. Гончаров // Харчова і переробна промисловість. - 2008. - № 6. - С. 20-22.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced