Innovative approaches to the manufacture of flour confectionery in a pandemic condition

Ескіз

Дата

2021

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пандемія, сфера гостинності, тістовий напівфабрикат, брауні, ємність для їжі, pandemic, hospitality sphere, dough semi-finished product, brownies, cooking box, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Mikhailenko, V. Innovative approaches to the manufacture of flour confectionery in a pandemic condition / V. Mikhailenko, O. Matiyashchuk // Science, research, development : proceedings of the International scientific and practical conference, 29–30.06.2021. – Bulgaria, 2021. – Pp. 38–42.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced